Öppettider i sommar Som ni vet är JobMatch Centret öppet dygnet runt 365 dagar om året, så du kan alltid administrera dina tester. Vi på JobMatch Sweden tar semester under veckorna 29, 30 och 31. Då finns det inga tider för muntliga återkopplingar och vår support har stängt men för akuta ärenden, ring vårt journummer 0703-481319 som finns tillgängligt under veckorna 29-30.
20 november 2017

Video: Hur SCB jobbar med strategisk kompetensförsörjning av ledningsgrupper och chefer

Martin Lagerström arbetar som coach, konsult och rådgivare åt Statistiska centralbyråns ledningsgrupper och chefer. Martin har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer, ledningsgrupper och chefer i både privat och offentlig sektor i hur man använder faktabaserade metoder för att uppnå utmärkta resultat. Både för cheferna själva, deras medarbetare och kunder.

Martin har nyligen mottagit flera internationella utmärkelser för de resultat som organisationer, ledningsgrupper och chefer har uppnått genom hans stöd och hjälp. Martin berättar hur SCB jobbar med strategisk kompetensförsörjning av ledningsgrupper och chefer och hur det DNV-GL certifierade personlighetstest JobMatch Talent har en väsentlig roll i deras utvecklingsprocesser. Martin pratar bland annat om coachande ledarskap, hur de utvecklar deras ledningsgrupper, chefer och ledare samt hur de använder olika psykometriska test i deras olika faser av deras ledarskapsprogram mm.