8 maaliskuun 2024

Jobmatch laajenee Maltalle ja Luxemburgiin

Jobmatch Sweden on solminut uuden yhteistyösopimuksen maltalaisen rekrytointiyrityksen Broadwing Limitedin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa, että Jobmatchin DNV-sertifioituja työpsykologisia testejä voidaan alkaa käyttää sekä Maltalla että Luxemburgissa, mikä tarkoittaa, että Jobmatch on nyt edustettuna kahdeksassa maassa.

– Monilla Euroopan johtavilla yrityksillä on toimipisteitä Maltalla ja Luxemburgissa. Mahdollisuus tarjota palvelua fyysisesti paikan päällä on arvokas etu ja tekee Jobmatchin palveluista ainutlaatuisia näissä maissa, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin globalisaatiopäällikkö.

Jobmatch expanderar till Malta och Luxemburg
Alan Cini, Broadwing Recruitmentin toimitusjohtaja, ja Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin globalisaatiopäällikkö.

Rekrytointiyritys Broadwing tarjoaa digitaalisen työvoimapalvelun, jonka avulla työnantajat voivat tunnistaa päteviä ehdokkaita eri ammattirooleihin. Yhteistyön myötä Broadwing vahvistaa nyt tarjontaansa työnantajille tarjoamalla kaikki Jobmatchin palvelut, mukaan lukien työpsykologinen testi Jobmatch Talent.

– Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka antavat organisaatioille paremman näkemyksen siitä, miten työntekijät työskentelevät ja tekevät yhteistyötä ryhmissä. Yhteistyö Jobmatchin kanssa auttaa asiakkaitamme ymmärtämään paremmin organisatorisia käyttäytymismalleja ja sisäisiä resursseja, sanoo Alan Cini, Broadwing Recruitmentin toimitusjohtaja.

– Broadwing on jännittävä kumppani, joka jakaa näkemyksemme korkeasta asiakaspalvelusta ja yrittäjyydestä. Vahvalla läsnäolollaan Maltalla ja Luxemburgissa he kasvavat nopeasti samalla, kun he ylläpitävät korkeaa laatua. Kuten Jobmatch, hekin pyrkivät kasvuun, sanoo Fredrik Nordén.

Kasvun lisäksi yhteistyön toivotaan johtavan positiivisiin synergiaetuisiin ja uusiin markkinaosuuksiin Jobmatchille.

– Jobmatch Talent on lyömätön oviaukko uusasiakashankintaan, koska tarjoamme monille päätöksentekijöille mahdollisuuden kokeilla testiä. Korkean ennustavan validiteetin ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta he kiinnostuvat usein. Tämä mielessä pitäen Jobmatchilla ja Broadwingilla on hyvät edellytykset kasvaa nopeasti ja menestyä sekä Maltalla että Luxemburgissa, sanoo Fredrik Nordén.

Jobmatch Sweden on viimeisen vuoden aikana solminut myös strategisia liikekumppanuuksia Saksassa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Meksikossa.

Tietoa Jobmatch Talentista

JobMatch Talent (JMT) on syvällinen tarkkuustesti rekrytointiin ja kehitykseen, sekä yksittäisille työntekijöille ja johtajille että ryhmille. JMT on maailman johtavan sertifiointielimen DNV sertifioima, ja sen ennustava validiteetti on 0,63, mikä on korkeampi kuin millään muulla testillä Ruotsin markkinoilla. Lue lisää täältä

Tietoa Jobmatch Swedenistä

Jobmatch Sweden on Ruotsissa johtava toimija kehittyneen rekrytointiteknologian kehittämisessä ja tarjoaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu optimoimaan rekrytointiprosessi. Keskittyen ennustavaan validiteettiin ja käyttäjäystävälliseen alustaan Jobmatch tarjoaa yrityksille työkaluja, jotka mahdollistavat hyvin perusteltujen ja tehokkaiden rekrytointipäätösten tekemisen.

Tietoa Broadwing Limitedistä

Broadwing on Maltalla sijaitseva palkittu työvoimatoimisto. Yritys tarjoaa palveluja sekä yrityksille että ehdokkaille rekrytoinnin, HR-konsultoinnin, psykometristen testiratkaisujen, koulutuspalvelujen ja useiden muiden palvelusektorien alueilla. Lue lisää täältä