8 mars 2024

Jobmatch expanderar till Malta och Luxemburg

Jobmatch Sweden tecknar nytt partneravtal med maltesiska rekryteringsföretaget Broadwing Limited. Samarbetet möjliggör att Jobmatch DNV-certifierade arbetspsykologiska tester kan börja användas både på Malta och i Luxemburg, vilket innebär att Jobmatch nu finns representerat i åtta länder.

– Många av Europas ledande företag har filialer på Malta och i Luxemburg. Att fysiskt kunna erbjuda service på plats är en värdefull tillgång, och gör Jobmatch tjänster unika i dessa länder, säger Fredrik Nordén, Globalization Manager på Jobmatch Sweden.

Jobmatch expanderar till Malta och Luxemburg
Alan Cini, vd på Broadwing Recruitment och
Fredrik Nordén, Globalization Manager på Jobmatch Sweden.

Rekryteringsföretaget Broadwing erbjuder en digital arbetsförmedlartjänst för arbetsgivare att identifiera kvalificerade kandidater inom olika yrkesroller. Samarbetet gör att Broadwing nu stärker sitt erbjudande gentemot arbetsgivarna genom att erbjuda Jobmatch samtliga tjänster, inklusive det arbetspsykologiska testet Jobmatch Talent.

– Vi vill erbjuda lösningar som ger organisationer större insikt i hur anställda arbetar och samarbetar i grupp. Partnerskapet med Jobmatch kommer hjälpa våra kunder att bli bättre på att förstå organisatoriska beteenden och interna resurser, säger Alan Cini, vd på Broadwing Recruitment.

– Broadwing är en spännande partner som delar vår syn på hög kundservice och entreprenörskap. Med en stark närvaro på Malta och i Luxemburg växer de snabbt samtidigt som de upprätthåller hög kvalitet. Liksom Jobmatch strävar de efter tillväxt, säger Fredrik Nordén.

Förutom tillväxt är förhoppningen att samarbetet ska leda till positiva synergieffekter och nya marknadsandelar för Jobmatch.

– Jobmatch Talent är en oslagbar dörröppnare för nykundsbearbetning eftersom vi erbjuder många beslutsfattare möjlighet att prova testet. Med hög prediktiv validitet och användarvänlighet blir de ofta intresserade. Med detta i åtanke har Jobmatch tillsammans med Broadwing goda förutsättningar att snabbt växa och lyckas både på Malta och i Luxemburg, säger Fredrik Nordén.

Jobmatch Sweden har det senaste året även ingått affärsstrategiska partnerskap i Tyskland, Norge, Finland, Danmark och Mexiko.

Om Jobmatch Talent

JobMatch Talent (JMT) är ett djupgående precisionstest för rekrytering och utveckling, såväl för enskilda medarbetare och chefer som för grupper. JMT är certifierat av det världsledande certifieringsorganet DNV, med en prediktiv validitet på 0,63, vilket är högre än något annat test på den svenska marknaden. Läs mer här

Om Jobmatch Sweden

Jobmatch Sweden är i Sverige en ledande aktör inom utveckling av avancerad rekryteringsteknologi och erbjuder lösningar som är utformade för att optimera rekryteringsprocessen. Med fokus på prediktiv validitet och en användarvänlig plattform förser Jobmatch företag med verktyg som gör det möjligt att fatta välinformerade och effektiva anställningsbeslut.

Om Broadwing Limited

Broadwing är en prisbelönt arbetsförmedling baserad på Malta. Företaget riktar sig till både företag och kandidater med att erbjuda tjänster inom rekrytering, HR-konsultation, psykometriska testlösningar, utbildningstjänster, och flera andra tjänstesektorer. Läs mer här