8 huhtikuun 2024

Jobmatch jatkaa laajentumista Suomessa – uusi kumppanuus Career.fi Groupin kanssa

Jobmatch Sweden on solminut kumppanuussopimuksen suomalaisen rekrytointiyrityksen Career.fi Groupin kanssa. Jobmatch näkee Suomessa suurta potentiaalia, sillä työpsykologiset testit ovat yleisiä rekrytoinnissa.

– Jobmatch Talentilla on pohjoismaisia vertailuryhmiä ja korkea ennustava validiteetti. Nopeasti kasvavalla Career.fi Groupilla on vakiintunut verkosto ja suuret tavoitteet, jotka nyt Jobmatchin avulla vahvistavat tuotevalikoimaansa, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin globalisaatiopäällikkö.

Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin globalisaatiopäällikkö, ja Heidi Alariesto, Career.fi Groupin toimitusjohtaja.

Suomalainen Career.fi Group on rekrytointi- ja henkilöstöyritys, joka paikallisella läheisyydellään yrityksiin auttaa tunnistamaan päteviä ehdokkaita eri ammattirooleihin. Työpsykologinen testi Jobmatch Talent integroidaan nyt yrityksen tarjontaan ja sitä käytetään työnhakijoiden taitojen, kykyjen ja osaamisen laadunvarmistukseen.

– Virherekrytoinnit aiheuttavat ongelmia ja korkeita kustannuksia sekä työnantajille että työntekijöille. Jobmatch-testien avulla voimme lisätä osumatarkkuutta ja varmistaa, että asiakkaamme löytävät oikeat henkilöt. Testejä käytetään myös tiimidynamiikan ja yhteistyökykyjen edistämiseen työpaikoilla, sanoo Heidi Alariesto, Career.fi Groupin toimitusjohtaja.

Career.fi Group tarjoaa myös Jobmatch-testejä HR-asiantuntijoille pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, tavoitteena tulevaisuudessa myös suuret yritykset.

– Jobmatchin ainutlaatuinen piirre on, että se on pohjoismainen testi, jossa on pohjoismaisia vertailuryhmiä. Tämä tekee siitä hyvin sopivan Suomeen, jossa työpsykologiset testit ovat yleisiä rekrytoinnissa.

Kumppanuussopimuksen avulla Career.fi Group toivoo kasvavansa merkittävästi Suomen markkinoilla.

– Valitsimme Jobmatchin sen jälkeen, kun olimme itse testanneet työkalun ja olimme erittäin vaikuttuneita. Nyt voimme tarjota yrityksille vielä luotettavamman ja edullisemman rekrytointimenetelmän.

Career.fi Groupista tulee yrityksen toinen kumppani Suomessa. Vuonna 2023 Jobmatch solmi sopimuksen FCG, Finnish Consulting Groupin, kanssa, joka on keskittynyt julkiseen sektoriin.

– Tavoitteenamme on ensisijaisesti kouluttaa markkinoita siitä, että Jobmatch Talent on erityisesti työtehokkuuteen räätälöity testi, jolla on korkea osumatarkkuus, sanoo Fredrik Nordén.

Tietoa Jobmatch Talentista

JobMatch Talent (JMT) on syvällinen tarkkuustesti rekrytointiin ja kehitykseen, sekä yksittäisille työntekijöille ja johtajille että ryhmille. JMT on maailman johtavan sertifiointielimen DNV sertifioima, ja sen ennustava validiteetti on 0,63, mikä on korkeampi kuin millään muulla testillä Ruotsin markkinoilla. Lue lisää täältä

Tietoa Jobmatch Swedenistä

Jobmatch Sweden on Ruotsissa johtava toimija kehittyneen rekrytointiteknologian kehittämisessä ja tarjoaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu optimoimaan rekrytointiprosessi. Keskittyen ennustavaan validiteettiin ja käyttäjäystävälliseen alustaan Jobmatch tarjoaa yrityksille työkaluja, jotka mahdollistavat hyvin perusteltujen ja tehokkaiden rekrytointipäätösten tekemisen. Lue lisää täältä

Tietoa Career.fi Groupista

Career.fi Group tarjoaa rekrytointi- ja HR-ratkaisuja suurille ja pienille yrityksille Suomen ja Pohjoismaiden markkinoilla. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa muutostilanteet, johtamisen kehittäminen, osaamisen kehittäminen, uraneuvonta ja koulutus. Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Klaus Olsen, toimitusjohtaja, Jobmatch Sweden, +46 (0) 70-190 20 40, klaus.olsen@jobmatchtalent.com
Magnus Sjöbäck, lehdistökontakti, Jobmatch Sweden, +46 (0) 70-445 15 99, magnus.sjoback@greatness.se