14 toukokuun 2024

Jobmatch uudessa kumppanuudessa Apsan kanssa: ”Tulee muuttamaan työmarkkinoita Itävallassa”

Pula pätevistä ammattilaisista IT- ja rahoitusaloilla on luonut kilpailuhenkisen ympäristön Itävallan työmarkkinoilla. Nyt Jobmatch Sweden ja itävaltalainen rekrytointiyritys Apsa ovat solmineet strategisen yhteistyön auttaakseen yrityksiä houkuttelemaan uusia työntekijöitä.

– Uskomme, että Jobmatch innovatiivisella testimetodikallaan on poikkeuksellisen hyvin sopiva vastaamaan markkinoiden haasteisiin, sanoo Alfons Fanta, Apsan Managing Partner.

Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin Globalization Manager, ja Alfons Fanta, Apsan toimitusjohtaja.

Apsa on yksi Itävallan johtavista rekrytointiyrityksistä, joka keskittyy IT-alaan. Nyt yritys solmii kumppanuuden Jobmatch Swedenin kanssa, jossa työpsykologista testiä Jobmatch Talent käytetään tukemaan nykyisten ja uusien asiakkaiden rekrytointiprosesseja ja varmistamaan, että he löytävät oikeat ehdokkaat.

– Annoimme viiden tiimimme jäsenen suorittaa testin, ja tulosten tarkkuus ja merkityksellisyys olivat ratkaisevia yhteistyön aloittamisessa. Toisin kuin perinteiset persoonallisuustestit, Jobmatchin analyysi johtaa ainutlaatuiseen yhdistelmään henkilökohtaisia oivalluksia ja työprofiileja, mikä antaa kokonaiskuvan, joka sopii erinomaisesti toimintaamme, sanoo Alfons Fanta.

Apsasta tulee ensimmäinen, joka ottaa käyttöön testit Itävallassa, ja tämä on strategisesti tärkeä askel Jobmatchin jatkossa laajentumisessa.

– Itävalta on jännittävä markkina, jolla on suuri potentiaali. Maata pidetään usein porttina Itä-Eurooppaan, ja tulevaisuuden suunnitelmiemme mukaisesti perustaa toimintaa itään, tämä on luonnollinen lähtökohta. Haluamme näyttää, että on olemassa testejä, jotka todella toimivat, ja Jobmatch Talent, jonka ennustava validiteetti on 0,63, on yksi maailman korkeimmista, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin Globalization Manager.

Apsan kanssa solmitun kumppanuuden myötä Jobmatch on nyt edustettuna yhdeksässä maassa. Näitä ovat Ruotsi, Tanska, Suomi, Norja, Saksa, Malta, Meksiko, Luxemburg ja nyt myös Itävalta.

Tietoa Jobmatch Talentista

JobMatch Talent (JMT) on syvällinen tarkkuustesti rekrytointiin ja kehitykseen, sekä yksittäisille työntekijöille ja johtajille että ryhmille. JMT on maailman johtavan sertifiointielimen DNV sertifioima, ja sen ennustava validiteetti on 0,63, mikä on korkeampi kuin millään muulla testillä Ruotsin markkinoilla. Lue lisää täältä

Tietoa Jobmatch Swedenistä

Jobmatch Sweden on Ruotsissa johtava toimija kehittyneen rekrytointiteknologian kehittämisessä ja tarjoaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu optimoimaan rekrytointiprosessi. Keskittyen ennustavaan validiteettiin ja käyttäjäystävälliseen alustaan Jobmatch tarjoaa yrityksille työkaluja, jotka mahdollistavat hyvin perusteltujen ja tehokkaiden rekrytointipäätösten tekemisen.

Tietoa Apsasta

Apsa on Itävallassa sijaitseva rekrytointiyritys. Yritys tarjoaa palveluja sekä yrityksille että ehdokkaille IT-alalla ja muilla palvelualoilla, kuten talous, HR ja markkinointi. Yritys tarjoaa myös rekrytointia EU ulkopuolisista maista. Lue lisää täältä