12 april 2022

JobMatch Talent-testen kan nå tas på ytterligere 15 språk

Den internasjonale etterspørselen etter JobMatch Talents kvalitetssertifiserte arbeidspsykologiske tester fortsetter å øke. Bare siden september 2020 har JobMatch Talent-testen blitt lansert på 15 nye språk, mer enn ett nytt språk hver måned det siste året. Personlighetstesten er nå tilgjengelig på totalt 31 forskjellige språk. 

– Mange av kundene våre jobber internasjonalt og etterspør JobMatch Talent på ulike språk. Nå kan vi imøtekomme enda flere kunders behov og tilby testen på deres eget språk, sier Klaus Olsen, administrerende direktør i JobMatch Sweden. 

JobMatch Talent kan nå gjennomføres på følgende 31 språk: arabisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, gresk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (tradisjonell og forenklet), koreansk, kroatisk, marathi, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tamilsk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk og vietnamesisk. 

Interessert i JobMatch Talent? Prøv det gratis her.