12 april 2022

JobMatch Talent-testet kan nu tas på ytterligare 15 språk

Den internationella efterfrågan på JobMatch Talents kvalitetscertifierade arbetspsykologiska tester fortsätter att öka. Bara sedan september 2020 har JobMatch Talent-testet kommit ut på ytterligare 15 språk, alltså mer än ett nytt språk varje månad det senaste året. Personlighetstestet finns nu på totalt 31 olika språk.

– Många av våra kunder arbetar internationellt och efterfrågar JobMatch Talent på olika språk. Nu kan vi tillmötesgå ännu fler kunders behov och erbjuda testet på det egna språket, säger Klaus Olsen, vd JobMatch Sweden.

JobMatch Talent går nu att genomföra på följande 31 språk: arabiska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, kinesiska (traditionell och förenklad), koreanska, kroatiska, marathi, nederländska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, tamil, thai, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska samt vietnamesiska.

Intresserad av JobMatch Talent? Testa gratis här.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Klaus Olsen, vd JobMatch Sweden, 070-190 20 40, klaus.olsen@jobmatchtalent.com
Magnus Sjöbäck, presskontakt JobMatch Sweden, 070-445 15 99, magnus.sjoback@greatness.se