11 mai 2022

Jobmatch Sweden vokser med 48 prosent, lanserer ny test og satser på Norden

Etter de siste årenes gode vekst planlegger Jobmatch Sweden å videreutvikle flere tjenester i 2022 og fortsette å vokse i hele det skandinaviske markedet. Blant annet lanseres en helt ny talenttest, Jobmatch LogiQ, og det etableres nye salgskanaler i både Norden og flere land i Europa. 

– I 2022 fokuserer vi på å åpne det skandinaviske markedet ytterligere ved å etablere aktive partnere i Norge, Danmark og Finland. Så langt vokser vi ganske jevnt fordelt på ulike produktgrupper, men det største vekstpotensialet ligger internasjonalt, både i og utenfor Norden. I dag kan du ta Jobmatch Talent-testene på 32 språk, noe som tyder på et godt internasjonalt vekstpotensial, sier Klaus Olsen, administrerende direktør i Jobmatch Sweden. 

I mai 2022 lanserer Jobmatch Sweden en helt ny IQ- og evnetest, Jobmatch LogiQ. Det er allerede klare indikasjoner på at evnetesten vil bli svært positivt mottatt av kunder og brukere. Den nye testen, som også er sertifisert av DNV, er utviklet for å hjelpe rekrutterere med å identifisere de riktige kandidatene i rekrutteringsprosesser. Parallelt med lanseringen av Jobmatch LogiQ vil selskapet i 2022 også videreutvikle karriereguiden Jobmatch Career, som ble lansert i mai 2019. 

– Vi ser at investeringen i Jobmatch Career var en god strategi. Det er et stort behov for pålitelig og personlig karriereveiledning, og det finnes ingen tilsvarende tjeneste på markedet der jobbsøkere og studenter kan matches så nøyaktig med yrkesområder som passer deres talenter og ferdigheter. 

En del av Jobmatch Swedens suksessoppskrift har helt fra starten av vært en arbeidsmåte der de i tett dialog med kunder og brukere optimaliserer og tilpasser tjenestene til nye krav og forutsetninger. 

– En av Jobmatch Swedens største styrker er at vi ikke er så store når det gjelder antall ansatte. Det betyr at vi kan være fleksible og omstille oss raskt. I resten av 2022 vil vi fortsette å fokusere på å bli markedets mest kunde- og brukervennlige leverandør av arbeidspsykologiske testsystemer for rekruttering og karriereveiledning. 

Den sterke organiske veksten skyldes både at stadig nye kunder oppdager Jobmatch Sweden, og at eksisterende kunder blir værende og vokser. Jobmatch Sweden omsatte for 20 millioner svenske kroner i 2021, noe som er en økning på over 48 prosent fra 2020.