1 desember 2022

Den norske partneren Hapro kåret til årets service- og handelsbedrift 2022

Nylig ble det kjent at Jobmatch Swedens samarbeidspartner Hapro Jobb og Karriere ble tildelt den ærefulle prisen «Årets service- og handelsbedrift 2022» av NHO Service og Handel. Jobmatch ønsker derfor å gratulere sine norske kolleger og ser frem til et fortsatt spennende samarbeid.  

–  Dette er en ytterligere bekreftelse på at det var riktig å velge Hapro som representant for Jobmatch i Norge, sier Klaus Olsen, administrerende direktør i Jobmatch Sweden. 

Hapro Jobb og Karriere er et av Norges ledende kompetansesentre og tilbyr arbeidsrettede tiltak, kurs og arbeidsmarkedstjenester. Mer enn 4000 personer får årlig hjelp til omstilling, karriereveiledning, ledercoaching og kompetanseutvikling. I juryens begrunnelse for prisen ble det lagt vekt på Hapros innsats for å hjelpe mennesker inn på arbeidsmarkedet og for å hjelpe bedrifter med å beholde sine ansatte. 

Jeg tror det viktigste var at vi fikk totalt 700 personer fra trygdesystemet ut i arbeid, og at 56 prosent av de som tok forberedende opplæring hos oss, endte i arbeid eller videreutdanning, sier Åge Skinstad, administrerende direktør i Hapro Jobb og Karriere. 

Partnerskapet med Jobmatch, som ble innledet i oktober 2022, har gjort det mulig for Hapro å utvide tjenestene sine med personlighetstesten Jobmatch Talent og karriereverktøyet Jobmatch Career. Prisen er også en anerkjennelse av det nye partnerskapet som har hjulpet Hapro med å nå ut til nye målgrupper. 

Jobmatch er et svært godt supplement som er til stor hjelp i flere HR-rettede tjenester som rekruttering, omorganisering, teamutvikling og lederopplæring. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kundene vi har vært i kontakt med, og har stor tro på Jobmatch i det norske markedet», sier Åge Skinstad. 

Ved hjelp av Jobmatchs omfattende testsystem forenkles HR-prosessene på områder som rekruttering, jobbintervjuer, referansetaking, medarbeidersamtaler, leder- og medarbeiderutvikling. Dette er noe Jobmatch-sjef Klaus Olsen tror vil føre til ytterligere suksess for Hapro. 

Hapro vil kunne tilby sine kunder og brukere et mye bredere spekter av verktøy som gjør det mulig for dem å tilby tjenester på områder de ikke har jobbet med tidligere.  

Til gjengjeld tror han at Hapros innflytelse på det norske arbeidsmarkedet vil styrke Jobmatchs etablering i nabolandet.   

Selv om vi har noen kunder i Norge, trenger vi en partner som Hapro for at Jobmatch skal bli virkelig stort i vårt naboland. Jobmatch har løsninger som ikke finnes i andre testsystemer, så jeg tror at vi sammen med Hapro går en spennende fremtid i møte, sier Klaus Olsen. 

Les mer om prisen og juryens begrunnelse her:  

https://www.nhosh.no/om-oss/om-oss–artikler/hapro-jobb-og-karriere–er-arets-bedrift/