21 februar 2024

Svensk arbejdspsykologisk test skal ændre Mexicos rekrutteringsmarked

Virksomheder i Mexico og Latinamerika står over for store udfordringer med høj personaleomsætning og lav medarbejderengagement. Nu indgår Jobmatch Sweden og det mexicanske HR-firma Mia Meraki et strategisk partnerskab for at markedsføre innovative løsninger, der adresserer disse udfordringer og fremmer bæredygtige rekrutteringsprocesser.

– Unikt for Jobmatch Talent er, at testen fokuserer på arbejdspræstation og en høj prædiktiv validitet. Mia Meraki identificerede dette som en strategisk mulighed for at forbedre deres rekrutteringsmetodik i Mexico, siger Klaus Olsen, CEO for Jobmatch Sweden.

Klaus Olsen, CEO for Jobmatch Sweden og Armando Ajuria, CEO for Mia Meraki.

Mexicanske Mia Meraki er en fremtrædende leverandør af HR-løsninger med projekter i Mexico, Costa Rica, Colombia, Chile, Guatemala, Brasilien, USA og Peru. Nu integreres det arbejdspsykologiske test Jobmatch Talent i Mia Merakis tjenester, som blandt andet består af AI-drevne rekrutteringsværktøjer og eksekutive søgetjenester, for at styrke tilbuddet på det mexicanske marked.

– Jobmatch tilbyder brugervenlige værktøjer med overlegen prædiktiv validitet, hvilket gør det til et ideelt valg for virksomheder, der stræber efter kvalitet og bæredygtighed i deres rekrutteringsproces, siger Armando Ajuria CEO for Mia Meraki.

– I en verden, hvor mange virksomheder kæmper med at finde de rette kandidater, indser Jobmatch Sweden vigtigheden af evidensbaseret rekruttering, siger Klaus Olsen, CEO for Jobmatch Sweden.

Jobmatch Sweden har det seneste år indgået forretningsstrategiske partnerskaber i Tyskland, Norge, Finland og Danmark.

 

Om Jobmatch Talent

JobMatch Talent (JMT) er en dybdegående præcisionstest for rekruttering og udvikling, både for enkeltpersoner og chefer såvel som for grupper. JMT er certificeret af det verdensførende certificeringsorgan DNV, med en prædiktiv validitet på 0,63, hvilket er højere end noget andet test på det svenske marked. Læs mere her: JobMatch-Talent/

Om Jobmatch Sweden

Jobmatch Sweden er en førende aktør i Sverige inden for udvikling af avanceret rekrutteringsteknologi og tilbyder løsninger, der er designet til at optimere rekrutteringsprocessen. Med fokus på prædiktiv validitet og en brugervenlig platform giver Jobmatch virksomheder værktøjer, der gør det muligt at træffe velinformerede og effektive ansættelsesbeslutninger.

Om Mia Meraki

Mia Meraki tilbyder rekrutterings- og HR-løsninger til store og små virksomheder i næsten 20 lande, primært i Latinamerika. Firmaets tjenester inkluderer headhunting og chefrekruttering, AI-løsninger til talenthåndtering, employer branding inden for rekruttering samt chatbot til rekruttering. miameraki.com