8 joulukuun 2023

Jobmatch Sweden investoi Saksaan ja solmii kumppanuuden Rebel Recruitingin kanssa

Persoonallisuustestejä käytetään rekrytoinnin apuna saksalaisissa yrityksissä paljon vähemmän kuin ruotsalaisissa. Nyt Jobmatch Sweden näkee mahdollisuuden voimakkaaseen kasvuun jopa kymmenen kertaa Ruotsia suuremmilla markkinoilla.

”Jobmatch Talent kaltaiset työpsykologiset testit, joilla on korkea ennustava validiteetti, puuttuvat Saksasta ja muista Euroopan maista. Yhteistyösopimus Rebel Recruitingin kanssa on ensimmäinen askel kohti laajaa eurooppalaista aloitetta”, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin Globalization Manager.

 Fredrik Nordén (Globalization Manager, Jobmatch Sweden) ja Felix Schorre toimitusjohtaja, (Rebel Recruiting).

Viimeisen vuoden aikana Jobmatch Sweden on solminut merkittäviä liikekumppanuuksia Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Saksalaisen Rebel Recruitingin kanssa solmitun kumppanuussopimuksen myötä yritys on aloittanut kasvumatkan koko Eurooppaan.

”Rebel Recruiting on juuri oikeanlainen kumppani Jobmatch Talentin markkinointiin. Heillä on laaja markkinatuntemus, vahva verkosto HR-alalla ja korkeat tavoitteet. Suhtaudumme kumppanuuteen pitkäjänteisesti ja toivomme voivamme kasvaa yhdessä.”

Rebel Recruiting perustettiin vuonna 2017 ja sen pääkonttori sijaitsee Kölnissä. Rekrytointiyritys keskittyy teknologia- ja markkinointiyrityksiin koko Saksassa.

”Haluamme luoda täydellisen yhteyden yritysten ja työnhakijoiden välille. Näin autamme ihmisiä elämään parempaa elämää sekä yrityksiä menestymään paremmin”, sanoo Rebel Recruitingin toimitusjohtaja Felix Schorre.

Jobmatch Talent tarjoaa korkeaa ennustavaa validiteettia

Jobmatch Talent -testissä on ainutlaatuista se, että se keskittyy työsuoritukseen ja sillä on korkea ennustava validiteetti eli tieteellinen pätevyys. Monet yritykset Saksassa käyttävät jo rekrytointiin tarkoitettuja persoonallisuustestejä, mutta markkinat eivät ole yhtä kypsät kuin Ruotsissa.

”Saksassa on useita muita maailmanlaajuisia toimijoita, mutta ne keskittyvät usein persoonallisuusanalyysiin. Jobmatch Talentissa on selkeä työelämäpainotteisuus ja se analysoi testin suorittajaa hänen todellisen ammatillisen luonteensa perusteella”, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin Globalization Manager.

Jobmatch Talent -testejä tehdään vuosittain yli 40 000. Yritys uskoo, että se pystyy toteuttamaan niitä Saksassa parin vuoden kuluessa. Rebel Recruitingin Felix Schorre suhtautuu kumppanuuteen erittäin myönteisesti:

“Jobmatch auttaa tekemään omista palveluistamme parempia, ja löytämään uusia asiakkaita pääalojemme, teknologia- ja markkinointiyritysten, parista. Olemme itse testanneet työkalua ja olemme vaikuttuneita siitä, miten hyvin se vastaa todellisuutta”, sanoo Rebel Recruitingin toimitusjohtaja Felix Schorre.

”Rekrytointivirheet tulevat yrityksille kalliiksi. Sekä Jobmatch että Rebel Recruiting ovat innovatiivisia ja ehdottavat ratkaisuja, jotka tarjoavat saatavilla olevia palveluita tehokkaamman ja nopeamman rekrytointiprosessin”, sanoo Fredrik Nordén, Jobmatch Swedenin Globalization Manager.

Tietoa Jobmatch Talentista

Jobmatch Talent on työpsykologinen testi rekrytointiin ja kehittymiseen niin yksittäisille työntekijöille ja johtajille kuin suuremmille ryhmillekin. Testi on DNV:n tarkastama ja sertifioima, ja se on kehitetty ennustamaan todellista työsuoritusta.

Lue lisää Jobmatch Talent -testijärjestelmästä

Lue lisää Rebel Recruitingista