18 huhtikuun 2023

Jobmatch Sweden on nyt edustettuna kaikissa Pohjoismaissa – yhteistyö tanskalaisen Moving Talentin kanssa alkaa

Jobmatch Sweden aloittaa yhteistyön tanskalaisen Moving Talent -rekrytointiyrityksen kanssa. Moving Talent saa tämän myötä yksinoikeudet DNV:n sertifioimien soveltuvuustestien tarjoamiseen Tanskan markkinoilla.

– Moving Talent on täydellinen kumppani Jobmatchille, sillä se palvelee monia eri toimialoja tarjoten korkealaatuisia hakijoita asiakkailleen. Kumppanuus on osa jatkuvaa laajentamistamme Eurooppaan, sanoo Jobmatch Swedenin toimitusjohtaja Klaus Olsen.

Toimitusjohtaja Kenneth Oldenburg, Moving Talent, ja toimitusjohtaja Klaus Olsen, Jobmatch Sweden.

Jobmatch Swedenin tavoitteena on laajentaa toimintaansa kansainvälisesti. Se on solminut yhteistyösopimuksen Moving Talent -rekrytointiyrityksen kanssa, joka saa yksinoikeudet Jobmatch Talent -testijärjestelmän tarjoamiseen Tanskan markkinoilla.

Jobmatch Swedenin kumppanuuden ansiosta Moving Talent voi nyt käyttää DNV-sertifioitua Jobmatch Talent -soveltuvuustestiä hoitaessaan rekrytointeja asiakkaidensa toimeksiannosta.

– Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset, ja Jobmatch Talent tuo palvelutarjontaamme painoarvoa ja validiteettia. Nyt voimme tarjota asiakkaille jotain täysin uutta, joka tuo meille lisää kilpailuetua ja kasvumahdollisuuksia, sanoo Moving Talentin toimitusjohtaja Kenneth Oldenburg.

Moving Talent valitsi Jobmatch Talentin myös siksi, että testi on DNV:n sertifioima ja tieteellisesti kehitetty rekrytointiin, ja sen painopisteenä on työsuorituksen arviointi.

– Asiakkaamme ovat pitkälti yliopisto- ja tiedemaailmasta. He etsivät tieteeseen perustuvia soveltuvuustestejä, jotka keskittyvät työsuoritukseen eivätkä pelkästään persoonallisuuteen. Jobmatch Talentin ansiosta voimme tavoitella laajempaa asiakassegmenttiä.

Tanskan rekrytointimarkkinat ovat monelta osin samankaltaiset kuin Ruotsissa ja vakaassa kasvussa. Sekä Jobmatchin että Moving Talentin tavoitteena on laajentaa toimintaansa yhä useammille markkinoille.

– Käyttäjät arvostavat suuresti Jobmatch Talentia, joka on kovan työn ja monivuotisen tutkimuksen tulos. Moving Talent ja Jobmatch Talent sopivat hyvin yhteen, sillä niitä vievät eteenpäin samanlaiset tekijät. Yhdessä meillä on hyvät edellytykset kasvattaa markkinaosuuksiamme Euroopassa, sanoo Jobmatch Swedenin toimitusjohtaja Klaus Olsen.

Moving Talentin asiakasyritykset etsivät tietynlaista ja usein erittäin tarkkaan rajattua osaamista, kuten asiantuntijoita, esimiehiä ja tutkijoita. Yritys toimii koko Pohjolassa ja palvelee erityisesti tekniikan alan ja nopean kasvun vaiheessa olevia yrityksiä. Se on Tanskassa markkinajohtaja rekrytoinnissa ja työnvälityksessä kansainvälisiin konferensseihin ja tapahtumiin.

Lokakuussa 2022 ja helmikuussa 2023 Jobmatch solmi yhteistyösopimukset norjalaisen Hapro Jobb og Karriere AS:n ja suomalaisen FCG:n (Finnish Consulting Group) kanssa. Moving Talentin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä Jobmatchin ratkaisut ovat nyt saatavilla Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.