26 juni 2017

Ny JobMatch Talent-studie presenterad på internationell kriminologikonferens

Forskaren Ann-Christine Andersson Arntén presenterade sina studier, som är genomförda med hjälp av JobMatch Talent, om ledarskap inom Polisen under en panelsession på den internationella konferensen Stockholm Criminology Symposium 19–21 juni. Hennes föreläsning är baserad både på tidigare och kommande studier om polisledarskap där materialet består av chefssvar på JobMatch Talent-testet.

– Medan de andra i panelen pratade om vikten av hur polisarbetet utförs, fokuserar jag på egenskaperna hos de som utför arbetet. Det finns ett antal grundläggande färdigheter som en chef inom Polisen behöver besitta för att kunna genomföra ett kvalitativt polisarbete, det visar min forskning, säger Ann-Christine Andersson Arntén.

Ann-Christine Andersson Arnténs kommande studie baseras på chefers svar på det certifierade personlighetstestet JobMatch Talent och publiceras inom kort.