6 april 2010

JobMatchTalent TestCenter får fler funktioner

Alla våra kunder har tillgång till JobMatchTalents TestCenter. Här loggar du in för att skicka JobMatch till dina kandidater, hämta färdiga resultat och även titta på alla dina tidigare JobMatch-resultat. Du kan även administrera kravprofiler och intervjuformulär.

En ny funktion gör det möjligt för dig att se om din kandidat påbörjat sin JobMatchTalent och hur långt han/hon kommit i sina svar. Det enda du behöver göra är att klicka på Påbörjade/Upptagna i menyraden och du får fram en lista över vilka tester som är påbörjade av dina kandidater men ej slutförda. Du får även fram en lista över vilka JobMatch-nummer som har blivit skickade men ej påbörjade och där kan du välja att påminna din kandidat om att besvara sin JobMatchTalent.