8 januari 2016

Träffa oss på Personal & Chef 2016

JobMatch Sweden är med på Personal & Chef-mässan den 24 och 25 februari på Kistamässan i Stockholm. Temat i år är teorier, trender och inspiration inom ledarskap. Föreläsare som Fredrik Reinfeldt och Frida Boisen fyller ett spännande och intressant seminarieprogram.

– Personal & Chef-mässan är en bra samlingsplats för alla som arbetar med att  leda och utveckla personal. Det är ett också ett passande forum för oss att presentera vårt testverktyg för rekrytering, coachning och ledarskapsutveckling. Vi kommer även erbjuda alla beslutsfattare som vill testa JobMatch Talent att göra detta direkt på plats, säger Klaus Olsen, vd för JobMatch Sweden.

Besök oss där och ta del av våra förmånliga mässerbjudanden.

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här: https://registration.n200.com/survey/1qvwn64qzbadw
OBS: Uppge inbjudningskod nr 3050

Plats:
Kistamässan, Monter M04
Torshamnsgatan 18, 164 40 Kista

Öppettider:
Onsdag 24 februari kl. 9.00-17.00
Torsdag 25 februari kl. 9.00-16.00

Läs mer om mässan här.