6 februari 2017

Kom och testa JobMatch Talent (JMT) på Personal & Chef 2017!

JobMatch Sweden ställer återigen ut på Personal & Chef 2017 på Kistamässan i Stockholm som i år arrangeras 22–23 februari.

– Du som är vd, chef eller HR-ansvarig är välkommen att kostnadsfritt prova vårt testverktyg för rekrytering, coachning och ledarskapsutveckling. Vi kommer även demonstrera en ny sälj- och kundserviceprofil som ger en klar bild av vilken säljstil en person har, samt de åtta viktigaste egenskaperna hos personer som jobbar med försäljning eller kundservice, säger Klaus Olsen, vd för JobMatch Sweden.

Årets Personal & Chef-mässa har fokus på framtidens ledarskap, omvärldsanalyser, forskning & trender samt HR-Tech och digitalisering.

– Personal & Chef är en viktig samlingsplats för alla som är verksamma inom personalledning och utveckling. Vi har med oss flera fördelaktiga mässerbjudanden och ser fram emot givande och inspirerande dagar.

Plats: 
Kistamässan, monter H03
Torshamnsgatan 18, 164 40 Kista

Öppettider:
Onsdag 22 februari kl. 9.00-17.00
Torsdag 23 februari kl. 9.00-16.00

Läs mer om mässan här.

Hämta gratis inbjudan/digital biljett här: Personal & Chef inbjudan JobMatch Talent