24 oktober 2017

Ny funktion gör rekryteringen snabbare

Med den nya nyckelrapporten som ingår i alla JobMatch Talent-test kan alla som rekryterar nu ännu enklare och snabbare se vilka kandidater som är mest intressanta att gå vidare med. Nyckelrapporten sammanfattar de, enligt kravprofilen, viktigaste egenskaperna i resultatet.

– Nyckelrapporten är en särskilt användbar lösning när du vill presentera en eller flera kandidater för en avdelningschef eller annan person som inte är certifierad i att tolka JobMatch Talent, säger Klaus Olsen, vd för JobMatch Sweden.

Förutom att presentera de viktigaste nyckeltalen om kandidaterna som genomgått rekryteringstestet JobMatch Talent gör nyckelrapporten det också möjligt att snabbt jämföra flera kandidater.

– Du kan enkelt lägga upp flera nyckelrapporter bredvid varandra och se vilka kandidater som är mest intressanta att gå vidare med. Vi arbetar hela tiden med att vidareutveckla verktyget och göra det enklare och mer effektivt för våra kunder, säger Klaus Olsen.

Du hittar nyckelrapporten i ditt JobMatch Center under varje testresultat.

Nyckelrapporten

  • Ingår automatiskt i alla test utan extra kostnad
  • Visar de viktigaste egenskaperna
  • Visar matchningsprocent i relation till vald kravprofil
  • Visar viktiga kontrollpunkter du bör fokusera på

JobMatch Talent personlighetstest är granskat och certifierat av DNV-GL enligt EFPA:s riktlinjer.