19 oktober 2016

JobMatch Talent i senaste utgåvan av Skogsteknik

Sandströms företagscoaching är en av JobMatch Swedens representanter i norra Sverige och använder JobMatch Talent för bland annat teamutveckling. I senaste numret av tidningen Skogsteknik berättar grundaren Ulf Sandström om hur han hjälper Sveriges skogsentreprenörer att effektivisera sina verksamheter.

– För fem år sedan certifierades jag som användare av JobMatch Talent. Nu använder jag analysverktyget för teambuildning då det fungerar utmärkt även som ett sådant, utöver att vara ett fantastiskt verktyg vid rekrytering, säger Ulf Sandström till Skogsteknik.

Tidningen Skogsteknik följer i sitt senaste nummer med Ulf Sandström när han genomför en teambuildingkurs med ett skogsentreprenörsföretag. Deltagarna hade i förväg fått svara på de 200 frågor som ingår i JobMatch Talent.

– Jag arbetar  med hur teamet kan utvecklas utifrån dessa analyser. Det viktigaste i ett företag är att skapa en så effektiv verksamhet som möjligt och få alla anställda att dra åt samma håll, säger Ulf Sandström.

Läs hela artikeln här