20 september 2023

Dags för årets Jobmatch-dag: En unik mötesplats för rekryterare och chefer

Varje år bjuder Jobmatch in kunder, partners och HR-medarbetare till en dag fylld med föredrag, workshops och givande diskussioner. Medverkar på eventet gör även flera framstående gästföreläsare som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och nya insikter inom ledarskap- och rekryteringsområdet. Den 21 september 2023 är det dags för årets event, medverkar gör bland andra Astrid Svedérus från bloggen Tema HR.

– Vi blickar in i framtiden och diskuterar gemensamt hur branschen utvecklas, blandat med unika lärdomar och insikter, säger Klaus Olsen, vd Jobmatch Sweden.

Under eventet talar även gästföreläsaren Patrik Reman, HR-chef i Nykvarns kommun, om praktiska råd och trender inom ledarskapsområdet. HR-konsulten Astrid Svedérus, som till vardags driver bloggen Tema-HR tar avstamp i evidensbaserad rekrytering och delar sina tankar om den senaste forskningen inom rekrytering.

– I programmet ingår en presentation om Jobmatch Career och hur både chefer och HR-medarbetare lyckas med den egna kompetensinventeringen. Vi ser fram emot en givande och intressant dag tillsammans med kunder, samarbetspartners och andra deltagare, säger Klaus Olsen.

Jobmatch-dagen hålls 21 september. För certifierade användare börjar dagen kl. 08:00 med möjligheten till fortbildning med Jobmatchs kursledare. För resterande deltagare öppnar registreringen kl. 10:00.

Läs mer om Jobmatch Swedens olika testlösningar och prova kostnadsfritt här.